Help de MAMAS in hun strijd tegen corona

In Zuid-Afrika dreigt een humanitaire ramp. De gevolgen van het coronavirus en de lockdown voor de meest kwetsbare kinderen en hun gezinnen zijn immens. Zoals voor Siphokazi en haar kinderen. Zij leven op zes m2 in extreme armoede. Hun weerstand is laag, want ze zijn ondervoed en Siphokazi is hiv-positief. Afstand houden en handen wassen is in de sloppenwijken onmogelijk. Zonder hulp zijn Siphokazi en haar familie kansloos.

De MAMAS zetten alles op alles om de meest kwetsbare kinderen en hun gezinnen te helpen. Ook nu steunt Kinderfonds MAMAS de MAMAS: we hebben het MAMAS Noodfonds opgericht. Uw hulp is nu harder nodig dan ooit.

Draag bij aan het MAMAS Noodfonds en doneer.

Lees meer

---

Kinderfonds MAMAS steunt de MAMAS: sterke, lokale vrouwen die dagelijks zorg, eten, bescherming en liefde bieden aan inmiddels 50.000 kinderen, zoals de vier kinderen van Siphokazi, in 59 projecten. De crèches, naschoolse opvang, gaarkeukens en andere programma’s van de MAMAS zijn nu noodgedwongen gesloten.

Gelukkig mogen de MAMAS nog steeds, met alle risico’s van dien, de sloppenwijken in om de kinderen en hun gezinnen te helpen. Ze delen onder andere voedselpakketten en zeep uit en geven voorlichting.

Sluiten

Kinderfonds MAMAS gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.

© Kinderfonds MAMAS 2019
Met veel dank aan onze loyale partnerLogo Postcodeloterij

IBAN: NL60INGB00000466 64 t.n.v. Kinderfonds MAMAS

Donaties zijn vrijgesteld van belasting.
RSIN-nummer: 8083.34.190