Help de MAMAS

De situatie in Zuid-Afrika is door de coronacrisis slechter dan ooit; miljoenen kinderen vallen dagelijks huilend van de honger in slaap.

Gelukkig zijn er de MAMAS, zoals MAMA Claudia. Zij gaat dagelijks op pad om kinderen als de vijfjarige Alantla en haar gezin te helpen. Alle projecten van de MAMAS zijn nu weer geopend, maar het aantal kwetsbare kinderen dat de MAMAS nodig heeft is groot. Ze gaan onverzettelijk door, maar kunnen dit niet alleen. Juist nu is uw hulp is harder nodig dan ooit.

Steun de MAMAS en doneer.

Lees meer

Kinderfonds MAMAS steunt de MAMAS: sterke, lokale vrouwen die dagelijks zorg, eten, bescherming en liefde bieden aan inmiddels meer dan 60.000 kinderen, in 59 projecten. De projecten van de MAMAS zijn inmiddels weer geopend. Alle MAMAS en kinderen dragen veilige mondkapjes, hun temperatuur wordt dagelijks gemeten en natuurlijk worden er vele handen gewassen.

De MAMAS helpen kwetsbare kinderen met huiswerk, geven ze elke dag een gezonde maaltijd en veel liefdevolle aandacht. Maar er moet vooral weer veel gespeeld worden.

"Het is zo fijn om het gelach van kinderen weer op het plein te horen. Hier mogen ze zichzelf zijn, maar krijgen ze ook de aandacht en de begeleiding die deze kinderen zo hard nodig hebben" - MAMA Ingrid van Inspire

Sluiten

Kinderfonds MAMAS gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.

© Kinderfonds MAMAS 2019
Met veel dank aan onze loyale partnerLogo Postcodeloterij

IBAN: NL60INGB00000466 64 t.n.v. Kinderfonds MAMAS

Donaties zijn vrijgesteld van belasting.
RSIN-nummer: 8083.34.190