Bescherm de MAMAS

Met gevaar voor eigen leven gaan de MAMAS de sloppenwijken in om kinderen die in extreme armoede leven te helpen. Zonder veilige mondkapjes is de kans groot dat zij besmet raken met het coronavirus.

Doneer €6, geef een MAMA een veilig mondkapje en ontvang er zelf ook één.

Lees meer

Door de coronacrisis is de situatie in Zuid-Afrika slechter dan ooit. De gevolgen van deze pandemie zijn immens. Miljoenen kinderen vallen dagelijks huilend van de honger in slaap.

Gelukkig zijn er de MAMAS, zoals MAMA Beatie. Zij kan haar kinderen niet in de steek laten en gaat dagelijks op pad om kinderen als de zevenjarige Jabu en zijn gezin te helpen. Maar MAMA Beatie is bang, bang om het coronavirus op te lopen. Ze voelt zich extra weerloos dankzij haar onveilige, zelf gefabriceerde mondkapje.

Kinderfonds MAMAS steunt de MAMAS: sterke, lokale vrouwen die dagelijks zorg, eten, bescherming en liefde bieden aan inmiddels 50.000 kinderen in 59 prachtige projecten. De ruim 2.000 MAMAS ontfermen zich structureel over de meest kwetsbare kinderen. Ze bieden naast liefdevolle aandacht normaliter ook dagelijkse maaltijden, medische zorg en een veilige omgeving om in te spelen. De MAMAS hebben onze hulp hard nodig, want de MAMAS zijn de enige hoop die de kinderen hebben. Nu meer dan ooit.

Tijdens deze crisisperiode zien we heldhaftige moed bij de MAMAS. Ze gaan de sloppenwijken in, delen voedselpakketten en zeep uit én geven voorlichting over handen wassen en afstand houden. Alles om de meest kwetsbare kinderen en hun gezinnen te helpen.

Sluiten

Kinderfonds MAMAS gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.

© Kinderfonds MAMAS 2019
Met veel dank aan onze loyale partnerLogo Postcodeloterij

IBAN: NL60INGB00000466 64 t.n.v. Kinderfonds MAMAS

Donaties zijn vrijgesteld van belasting.
RSIN-nummer: 8083.34.190